Privaatsuspoliitika

Million Mindset OÜ kodulehekülje ja veebipoe on isikuandmete vastutav töötleja on Million Mindset OÜ. Million Mindset OÜ kaitseb oma klientide ja partnerite privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega.

Toome siinkohal välja põhimõtted ja reeglid, millest lähtume.

Isikuandmete kogumine ja kasutamine
Isikuandmed on andmed, mida Million Mindset OÜ kogub üksikisikuga sõlmitud tehingu täitmisel (peamiselt raamatute tellimine ja tarnimine kliendile) või temaga ühenduse võtmiseks.
Raamatute tellimiseks ei pea Tellija registreerima end Million Mindseti internetikeskkonna (edaspidi nimetatud Internetikeskkond) kasutajaks/püsikliendiks.

Kliendi isikuandmete kogumine võib toimuda alljärgnevatel viisidel:
• kontaktandmete (sh sinu nimi, isikukood, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress) esitamisel meie veebisaidil või mujal )
• veebisaidi kasutamisel kliendi kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu
• ostu või tellimuse sooritamisel meie e-poes isiku kontaktandmete või ostueelistusi puudutavate andmete talletamisel (Million Mindset OÜ võib paluda teatud veebilehe aladel vabatahtlikult esitada isikuandmeid ja personaalset informatsiooni. Nõutavad isikuandmed võivad sisaldada nime, aadressi, postiindeksit, e-posti aadressi, telefoninumbrit, pangakonto numbrit ja teisi andmeid)..

Muude andmete kogumine
Kogume ka isikustamata andmeid – andmeid, mida ei saa otseselt ühe kindla isikuga siduda (sugu, vanus, asukoht, ostukäitumine, veebilehe külastus).
Võime koguda ka andmeid üldistatud klienditegevuste kohta meie veebisaidil. Need andmed koondatakse ja neid kasutatakse selleks, et saaksime klientidele edastada kasulikumat teavet ja saaksime teada, millised veebisaidi, toodete ja teenuste osad on kõige huvipakkuvamad. Koondandmeid käsitletakse selles privaatsuspoliitikas isikustamata andmetena.

Kogutud isikuandmete kasutamine
Kogutud isikuandmete abil saame  täita klientide tellimusi, teavitada kliente Million Mindset OÜ’ uudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest.

Kliendi paremaks teenindamiseks võib Million Mindset OÜ avaldada teavet üksikute kasutajate kohta kolmandale osapoolele, kes osutab Million Mindset OÜ’le teenuseid ning on kohustunud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. Kogutud isikuandmeid kasutame näiteks kauba kohaletoimetamiseks, kliendi ees võetud kohustuste täitmiseks, kliendile vajaliku info jagamiseks.

Kolmandaks osapooleks on näiteks meie partner, kelle ülesanneteks on e-poes müüdavate kaupade transport. Samuti edastab Million Mindset OÜ raamatute tellimiseks vajalike maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.

Isikuandmete säilitamine ja pärimine
Kliendiandmeid ja suhtlusajalugu säilitatakse kuni 3 aastat, kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota. Maksetega seotud andmeid säilitatakse Raamatupidamisseaduse alusel vähemalt 7 aastat.
Andmetega seotud päringud ja küsimused esitada digiallkirjastatult e-posti teel: million@million.ee

Isikuandmete kaitse
Million Mindset OÜ rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel. Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe haldajatel ja klientide tellimuste täitjatel sdelleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Kliendi õigused

Kliendi õigused on:

  • Pärida temaga seotud andmeid, esitades sellekohase avalduse e-postiga million@million.ee
  • Võtta tagasi temaga seotud andmete töötlemise nõusolek, nõuda endaga seotud andmete parandamist või muutmist, esitades sellekohase avalduse e-postiga million@million.ee
  • Nõuda endaga seotud andmete kustutamist (kui viimane ei lähe vastuollu seadusega ega takista teenuste pakkumise võimalikkust), esitades sellekohase avalduse e-postiga million@million.ee
  • Esitada kaebus isikuandmete töötlemist jälgivale järelvalveasutusele, kelleks Eesti Vabariigis on Andmekaitse Inspektsioon. http://www.aki.ee

Turvalisus
Kõiki Million Mindset OÜ veebipoe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.

Privaatsuspoliitika tingimused ja muudatused
Meie veebisaiti kasutama asudes või püsikliendi avalduse täitmisel oled käesolevate põhimõtete ja tingimustega tutvunud ning nendega nõustunud. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsuspoliitika üldtingimusi muuta, teavitades sellest kõiki püsikliente.
Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust aadressil million@million.ee 

 

Share this:

Like this:

Like Loading...
×
×

Cart

%d bloggers like this: